Emniyet Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri işçi alımı ilanı yayımladılar. 22 Nisan 2022 tarihi ile Kamu İŞKUR İlanları tarafından yayımlanan ilanlara göre DSİ ve EGM bağlı kurum ve kuruluşlarında görevlendirmek üzere Daimi Kamu İşçisi alımı yapacaklarını bildirdiler. İşçi alımları farklı kadrolarda gerçekleştirilecek olup en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere yayımlanan yeni Kamu İŞLKUR ilanlarını aktaracağız.

Devlet Su İşleri ( Sulama Birlikleri )Kamu İşçi Alımı Detayları:

DSİ bağlı olan Sulama Birliği Başkanlığı bünyesine İlçe genelinde işçi alımı yapılacak. Farklı sulama birliklerinde görevlendirilmek üzere İşletme Elektrik Bakımcısı ve Su Kanalı İşçisi alımı yapılacak. Bu yönde;

Adıyaman Sulama Birliği Başkanlığı, 1 İşletme Elektrik Bakımcısı alımı gerçekleştirilecek. Alımlar en az ilköğretim ve en fazla lise mezunu adaylardan yapılacak. Başvuru içinİş İlan No (00006737206) kullanabilirsiniz.

Yenice Sulama Birliği, Lise mezunu adaylardan 1 kişilik kadro ile Su Kanalı İşçisi alımı yapılacak. 18 - 35 yaş aralığında alım yapılacak olup geçici süreli işçi alınacak. Başvuru içinİş İlan No (00006737164) kullanabilirsiniz.

Emniyet Genel Müdürlüğü ( Polisevi İşletmeciliği ) kamu İşçi Alımı Detayları:

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan polisevi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 15 personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Fethiye Polisevi İşletmeciliği bünyesine,

  • 3 Aşçı Yardımcısı alımı İş İlanı Numarası00006736656
  • 2 Mutfak Görevlisi Alımı İş İlanı Numarası00006736718
  • 10 Servis Komisi Alımı İş İlanı Numarasıı00006736759

alımı yapılacak.

İŞKUR Kamu İşçi Alımı Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Kamu İŞKUR ilanlarına başvuru yapabilmek için adaylardan genel olarak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak,

- En az ilkokul ve en fazla lise mezunu olmak,

şartları aranacak.

İŞKUR Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Kamu İŞKUR başvurusunda bulunmak için "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yaparak yukarıdaki iş ilanlarını kullanabilir ve başvurularınızı Elektronik ortamda gerçekleştirebilirsiniz.