Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polisevi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanmış olan ilan için toplamda 14 kişi alınacak ve alımlar en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinde yapılacaktır. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE İLAN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Fethiye Polisevi İşletmeciliği

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Kadro Dağılımı: 2 Bulaşıkçı ( Stevard ), 2 Izgara ustası ve 10 Servis Komisi olmak üzere 14 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

EGM Polisevi adaylardan, En az ilköğretim, en fazla lisans mezunu olmak ve eğitim durumunu gösterir belge sunmak, Adli Sicil belgesi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Milli Eğitim Bakanlığı veya hijyen eğitimi verme yetkisi olan firmalardan "Hijyen Eğitim Sertifikası" na sahip olanlar mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre başvurular bugün itibarş ile başladı. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını 21 - 25 Mayıs 2021 tarihi ile gerçekleştirecekler. Bu kapsamda başvurular sadece İş İlanı numarası ile elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Bulaşıkçı (Stevard) İş İlanı No: 00006034305

Izgara Ustası İş İlanı No: 00006034328

Servis Komisi İş İlanı No: 00006034337

Editör: TE Bilisim