İŞKUR personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Bugün yayımlanmış olan İŞKUR Personel Alımı İlanına göre Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polisevi Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve en az Okuryazar ve İlköğretim mezunu personel alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan aranan nitelikler? Başvuru ilan numaraları ve diğer detayları aktaracağız.

EGM İŞKUR Personel Alımı Başvurusu Başladı!

İlan 7 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanmış olup başvurular ilan tarihi ile başlamıştır. Başvuru için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını 11 Şubat 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İlan Numarası ile yapılacaktır. İlan numaralarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

3 Farklı Kontenjanda Personel Alımı Yapılacak!

EGM Polisevi bünyesine 7 kişilik boş kadro ile,

  • 5 Temizlik Görevlisi ( Okur Yazar )
  • 1 Aşçı ( İlköğretim )
  • 1 Aşçı Yardımcısı ( İlköğretim )

Kimler İŞKUR Başvurusu Yapabilecek?

Polisevi Müdürlüğünün işçi personel alımı ilanı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

Ayrıca Aşçı ve Aşçı Yardımcısı alımı için mesleki Diploma Usta öğreticilik sertifikaya sahip olmak gereklidir.

Kura Çekimi Yapılacak!

Başvuruda bulunacak olan adayların değerlendirmesi Kura ile yapılacaktır. Kadın Erkek adaylardan başvuru alınacak olup Kura işlemleri 16 Şubat 2022 tarihi ile saat 10:00 - 11:00 arasında yapılacaktır.

Başvuru İçin İş İlanı Numaraları:

Temizlik Görevlisi İş İlanı Numarası: 00006558426

Aşçı İş İlanı Numarası: 00006558450

Aşçı Yardımcısı İş İlanı Numarası: 00006558474