Ege Üniversitesi Perosnel alımı için İŞKUR üzerinde ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı 5 kadro ile personel alımı yapılacak olup alımlar Üniversitenin Hizmet birimine yapılacak. Ayrıca ilgili ilana sadece Eski Hükümlü veya Terör Mağduru statüsünde yapılacaktır.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

  • Temizlik Görevlisi - 5
  • Elektrikçi (Genel) - 2
  • Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı - 1
  • Marangoz - 1
  • Soğuk Demirci - 1

BAŞVURU ŞARTLARI:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

2- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

3- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

4- Göreve başlayacak personelin görevini devamlı yapmasına engel bedenen, aklen ve ruhen sağlık sorununun olmadığını belgelemeleri gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır, (atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

5. Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir.

ÖZEL ŞARTLAR TEMİZLİK GÖREVLİSİ

1. 18 yaşını tamamlamış, 37 yaşından gün almamış olmak

2. En az İlköğretim mezunu olmak.

ELEKTRİKÇİ (GENEL) - ISITMA VE SIHHİ TESİSATÇI - MARANGOZ - SOĞUK DEMİRCİ

1. 18 yaşını tamamlamış olmak,

2. En az İlköğretim mezunu olmak,

3. Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu için, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak,

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR üzerinden yapılacak alımalr için başvuru süreci 29 Haziran 2020 tarihi itibari ile yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre adaylar başvurularını en geç 03 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Elektronik ortamda yapılacak başvurular son başvuru gününe kadar yapılması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim