Türkiye İş Kurumu 13 Kasım 2020 tarihi itibari ile yeni iş ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü bünyelerindeki eksikliği karşılamak için personel alımı yapacak.İlanlara başvuru süreci başlamış olup kadro dağılımı ve başvuru şartları hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO DAĞILIMI:

13 Kasım 2020 tarihi ile yayımlanan ilanlar agöre Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1 Harita Mühendisi ve 1 İnşaat Mühendisi alacak. Alımlar Eski Hükümlü yapılacak. Öte yandan Devlet Su İşleri Altıncı Bölge Müdürlüğü 1 beden İşçisi alımı yapacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili kamu kurumları adaylardan genel olarka, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü alımları için en az Lisans mezunu olmak, Devlet Su İşleri için en az İlköğretim mezunu olmak gereklidir.

Aynı zamanda Lisns mezunları için KPSS sınavına girmiş olmak şartı aranacak. Tüm nitelileri taşıyan Erkek veya Kadın adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre başvurular 13 Kasım 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirecekler. Bu yönde en geç 17 kasım 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. İlanlara başvuru için ilan numaraları şöyledir.

Harita Mühendisi İş İlanı No:00005770469

İnşaat Mühendisi İş İlanı No:00005770481

Beden İşçisi İş İlanı No:00005770524

BAŞVURU ADRESİ:  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim