Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Devlet Su İşleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere iki farklı kadro ile kamu personeli alımı yapacak. Alımlar Geçici süreli yapılacak olup başvuru süreci başlamıştır. Erkek ve Kadın adayların başvuru yapabileceği ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Alara Sulama Birliği

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Bu kapsamda Alara Sulama Birliği bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri ve 1 Ziraat Mühendisi alımı yapılacak.

KPSS 60 VE KPSS SİZ PERSONEL ALINACAK!

Devlet Su İşleri Sulama Birliği alımlar için adaylardan KPSS şartı arayacak. Bu kapsamda Lisans Mezunu Ziraat Mühendisi alınacak olup adaylardan KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri alımları için ise KPSS siz Personel Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sulama Birliği Personel alımı için adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

DSİ Sulama birliği personel alımı için başvuru süreci 30 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde 05 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde başvurular aşağıdaki iş ilanı numaraları ile birlikte " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri İş İlan No (00005703416)

Ziraat Mühendisi İş İlan No (00005703507)