Haftanın İŞKUR ilanları yayımlandı. Sağlık Bakanlığının işçi alımı ilanı sona ermesi ile İŞKUR yeni kamu ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre kamuya farklı kurum ve kuruluşlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu personeli alımı ve Kamu İşçisi alımı yapacağını bildirdi. Bu doğrultuda alımlar, EGM, DSİ, MSB, Belediyeler ve Üniversite tarafından yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere İŞKUR İanlarını derledik ve haberimizde sunuyoruz.

Yayımlanan ve Başvurusu Devam Eden İŞKUR İlanları:

D.S.İ.ALTINCI BÖLGEMÜDÜRLÜĞÜ: 1 harita Teknisyeni, 5 Puantör

MSB DAĞ KOMANDO OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI: 1 Bulaşıkçı (Stevard),

MEHMET AKİ F ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME MÜDÜRL ÜĞÜ: 2 Bulaşıkçı (Stevard)

BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİZİP: 70 Temizlik Görevlisi

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Temizlik Görevlisi, 2 Cankurtaran, 4 Plaj Görevlisi (Beach Boy), 2 Mutfak Görevlisi, 1 Servis Komisi

HATİPLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Panel Kalıpçı

MALATYA İLİ EMNİYET MÜD POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Aşçı Yardımcısı

İŞKUR Kamu İlanlarına Başvuru Şartları Nelerdir? KPSS Şartı Var mı?

İŞKUR ile alım yapılacak kamu kurumlarına başvuru için adayların bazı genel şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Bunların başlında en az ilkokul mezunu olmak geliyor. Ayrıca Bu hafta alımı yapılacak kontenjanlar için herhangi bir KPSS şartı talep edilmiyor.

Genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruştrurması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak" gibi şartlar aranacak.

İŞKUR Başvurusu Nasıl Yapılır?

İlgili ilanlar İŞKUR Kamu iş ilanları kısmında duyurulmuş olup başvurular başlamıştır. İŞKUR Kamu prersonel alımı ilanlarına başvurular sadece Elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx