Devlet Su İşleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2021 yılı İşçi Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 23 Ağustos 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Başvuruda bulunmuş olan adayların en çok merak ettiği konu ise Kura İşlemleri oldu. Bildiğiniz gibi değerlendirme işlemleri Kura ile yapılacak. Peki başvuru yapan adayların bilmesi gerekenler nelerdir?

2005 KADROLU İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanan ilana göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 17 farklı kadro ile 26 Bölge Müdürlüğüne İşçi Alımı Yapacak. Alımlar;

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

İşçi alımında yapılacak sınav; yazılı-sözlü-uygulama yöntemleri kullanılarak, meslekî bilgi ve becerilere ilişkin konulardan yapılacaktır. Yapılacak sınavlar 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup başarı puanı altmış (60) olarak belirlenmiştir. Altmış (60) puan altındaki başarı puanları dikkate alınmayacaktır.

KURA ÇEKİMİ BUGÜN YAPILDI!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne işçi alımı başvuruları 27 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek olup kura işlemleri Nihai Liste ile 06.09.2021 tarihinde saat 10:00 da Bölge Müdürlüklerinde kura işlemleri gerçekleştirildi.Şimdi ise sonuçlar bekleniyor.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN?

Devlet Su İşleri Genel Öüdürlüğünün 2005 İşçi Alımı için kura çekimi yapıldı. İŞKUR'dan gelen Nihai listeye göre kurada adı geçen adaylar belli olmaya başladılar. Bu yönde Devlet Su İşlerinden bir duyuru bekleniyor. Sonuçların Bugün veya izleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

KURA SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim