Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlar agöre 25 Şubat 2020 tarihi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ( DKK ) ve Milli Eğitim Müdürlüğü personel alımı yapacak. Ayrıca alımlar Engelli ve Eski hükümlü olan adaylar için geçerli olup ilanlar hakkında detayları sizlere haberimizde aktarıyoruz.

 İLANLARIN DETAYLARI:

İŞKUR kamu grubu personel alımı ilanlarına göre günün yeni ilanları geldi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığo Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğüne personel alımı yapılacak. Bu yönde DKK bünesine 1 Reklam Tabelacı, 1 Genel Elektrikçi alımı yapacak. Kars Milli EĞitim Müdürlüğüne ise 1 Engelli Harita Mühendisi ve 1 Eski Hükümlü veya TMY kapsamında Büro işçisi alınacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az İlköğretim ve en fazla lisans mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca özel olarak, Engelli veya Eski hükümlü olduğunu raporlamak ve engelli adaylar için en az %40 engelli olmak. DKK peronel alımları için Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden sınava katılmış olmak ( Baraj puanı belirtilmemiş ) ve ilgili eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 Şubat 2020 tarihi itibari ile başlayabilecek ve en geç 7 gü içerisinde yani 02 Mart 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular iŞKUR resmi internet adresi üzerinden veya ilgili İŞKUR il müdürlüklerine şahsen yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim