Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre Başvuruları 28 Haziran 2021 tarih ile başlamış olan ilanlara göre 3 kişilik boş kadro ile Orman İşçisi alımı yapılacak. Bu kapsamda Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Devlet Orman İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak için Orman İşçisi Alımı yapacak. Bu doğrultuda başvuru detayları ve kadro detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumu: Devlet Orman İşletmesi Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Geçici / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Başvuru Tarihleri: 28 Haziran  - 02 Temmuz 2021

Alım Yapılacak Pozisyon: 3 Kişi Orman İşçisi

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Özel Başvuru Şartları:

  • En az ilköğretim mezunu en fazla önlisans mezunu olmak.
  • Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir.)
  • Cinsiyeti erkek olmak.
  • Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 30 yaşından gün almamış olmak.

Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile yapacaklar. Başvurular için esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00006109509 adresini kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim