Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından personel alım ilanı geldi. 02 Eylül 2019 İŞKUR duyuruları arasında yer alan ilana göre farklı pozisyonlarda olmak üzere işçi alımı yapılacak. Bu kapsamda başvurular elektronik ortamda yapılacak olup detayları sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ( DKK ) Gölcük Bakım Onarım ve İstihdam Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere engelli işçi personel kadroları ile toplamda 2 kişi alacak. Bu kapsamda alımlar 1 Reklam Tabelacı ve 1 Oto Döşemecisi pozisyonlarında yapılacak. Söz konusu alımlar sadece Kocaeli için geçerki olup adayların Kocaeli de ikamet etmesi gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak ve özel kanunlarda yer alan şartları taşımak.
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • En az %40 engelli olduğunu gösteren Sağlık Kurul Raporuna Sahip olmak ve çalışabilir durumda olmak.
  •  Kamu kurum ve kuruluşları kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.
  • Adayların,  talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olması.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

Özel olarak ise Reklam Tabelacısı pozisyonu için:  Meslek Lisesi mezunu olup Endüstriyel Ürünler Tasarımı dalından mezun olmak. Veya,Düz lise mezunu olup 3308 sayılı MEB onaylı Reklam Tabelacılığı mesleki eğitim belgesi (Kalfalık/Ustalık)'ne sahip olmak. Veya, İlköğretim mezunu olup, Mesleki Yeterlilik Kurumunun Endüstriyel Reklamcı Ref kodu: 18UY0382 belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Oto Döşemecisi iiçin ise, Meslek Lisesi mezunu olup Döşemecilik, Mobilya Döşemeciliği, Mobilya Döşeme İmalatı dallarından birinden mezun olmak. Veya, Düz lise mezunu olup 3308 sayılı MEB onaylı Döşemecilik, Mobilya Döşemeciliği, Mobilya Döşeme İmalatı mesleki eğitim belgesi (Kalfalık/Ustalık)'ne sahip olmak. Veya, İlköğretim mezunu olup, Mesleki Yeterlilik Kurumunun Mobilya Döşemeciliği Ref kodu: 17UY0300 belgesine sahip olmak. 

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Deniz Kuvvetleri Komutanllığı için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını en geç 06 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden Reklam Tabelacısı için İş İlan No (00005129595) ve Oto Döşemecisi için ise İş İlan No (00005129619) numaraları ile İŞKUR resmi başvuru sistemi üzerinden başvuru yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim