Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü farklı kadrolarda olmak üzere 13 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Az önce 16 Kasım 2020 tarih itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre İŞKUR aracılığı ile Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü personel alacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 7 Meslek ve 13 Kamu işi alımı yapılacak. Bu yönde;

  • 2 Üniversal Torna Tezgahı Operatörü,
  • 2 Hadde İşçisi,
  • 1 Metal Doğrama Teknisyeni,
  • 1 Dökümcü (Metal) - Metal Döküm Kalite Kontrolcüsü,
  • 4 Dökümcü (Metal),
  • 1 Fotogravürcü (Klişeci-Fotogravür),
  • 2 Metal Pres Makinesi Operatörü,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 16.11.2020 - 20.11.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Online başvurular dışında şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile yapılacak alımlar, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde Vasıflı İşçi kadrolarına yerleşen adaylar 2 ay deneme süreli olarak yasal asgari ücretle göreve başlatılacaktır. Bu kapsamda adaylardan,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Ortaöğretim (Lise veya dengi) mezunu olmak, 2 yıl mesleki deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan, Microsoft Ofis programlarını kullanabilen, Değerli metal üretiminde farklı süreçlerde çalışmış olmak şartları aranacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Noter kura çekimi 07.12.2020 günü saat 14:00’de Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşecektir. COVID-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona herhangi bir aday alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim