Az Önce haftanın kamu ilanları yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan işçi alımı ilanına göre Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesşndeki eksikliği karşılamak üzere İŞKUR üzerindne 10 personel alımı yapılacak. İŞKUR Personel Alımı ilanı için adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak.

Daimi İşçi Alımı Kontenjan!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 28 Mart 2022 tarihi ile yayımlanan ilana göre En az Ön Lisans mezunu 10 kişilik kadro ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi ( Silahlı ) Alımı yapılacak. Değerlendirmeler Kura ve Sözlü sınav ile yapılacak.

21 - 30 Yaş Aralığında Olmak Şart!

Cumhurbaşkanlığı SSB Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için adaylardan 21 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak şartları arayacaktır. Ayrıca bunun dışında,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile lgisi olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- En az ön lisans, tercihen Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak,

- Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmasına engel durumu olmamak,

Boy Şartı, Belge şartı ve İkametgah Şartıda VAR!

İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları için adayların Kadınlarda 165 cm ve Erkeklerde 175 boyundan kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilo arasındaki fark 10 (on) kilodan az ya da fazla olmamak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve son başvuru tarihi itibariyle en az 6 (altı) ay geçerlilik süresi olan silahlı özel güvenlik sertifikasına ve silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, Ayrıca alımların Ankara ilinde yapılacağından başvuru yapacak adayların Ankara iil eya İlçe sınırları ikamet ediyor olmak gereklidir.

İŞKUR Başvurusu Nasıl Yapılacak? İlan Numarası Nedir?

Adayların İŞKUR Başvuruları için süreç başladı. En geç 01 Nisan 2022 tarihine kadar İŞKUR Başvurusu yapılması gerekmektedir. Başvurular Elektronik ortamda İŞKUR Kamu İlanları penceresinden yapılacak.

İş İlanı Numarası: 00006672201

Editör: TE Bilisim