Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre farklı kadrolarda olmak üzere Hastanede çalışacak Hastane Personeli Alımı yapacak. Alımlar 18 - 34 yaşları arasında olan adaylardan yapılacak olup Engelli ve Normal statüye sahip adaylar başvuru yapabilecekler. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar haberimizde.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bugün yayımladığı ilana göre,

  • 33 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı,
  • 4 Güvenlik Görevlisi,
  • 3 Engelli Temizlik Personeli,

alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Üniversite adaylardan genel ve pozisyonuna göre özel nitelikler talep edecek. Bu kapsamda genel olarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olmadığını beyan etmek, Çanakkale Merkez ve Merkeze bağlı belde ile köy sınırlarında ikamet etmek şartları aranacak.

Özel Şartlar:

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı:

  1. Ortaöğretim kurumlarının sağlık bakım, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı, sağlık bakım teknisyeni, hasta bakımı, engelli bakımı ve yaşlı hizmetleri dallarından birinden mezun olmak.

Güvenlik Görevlisi:

  1. Kadınlar için 1.65 cm’den kısa boylu olmamak ve boy ölçüsünün santimetre olarak son iki rakamı ile kilosu arasında 10 kilogramdan eksik veya fazla fark olmamak.
  2. Özel güvenlik görevlisi belgesine/kimlik kartına sahip olmak. (Silahlı/Silahsız)
  3. Özel güvenlik görevlisi olarak görev yapmaya sağlık yönünden elverişli olmak. Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile ilgili engeli bulunmamak. (İşe alım aşamasında Sağlık Raporu tam teşekküllü hastaneden alınacaktır.)

Engelli Temizlik Personeli:

  • Yetkili Sağlık kuruluşlarından alınan Engelliler için En az %40 ve üzeri Sağlık Kurulu Raporuna Sahip olmak

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversiteye Personel alımı başvuruları Bugün ( 28 Haziran 2021 ) itibari ile başlamış olup en geç 02 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar Başvurularını sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

Bunun için öncelikle, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak, " İşyeri Ünvanı " yazan kısma " ÇANAKKALE ONSEKİZMART " yazarak Araa tuşuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim