ÇAYKUR ( Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ) bünyesindeki işçi personel ekskliğini karşılamak üzere 100 kişilik kadro ile ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre ÇAYKUR Engelli Personel Alımı ve Eski Hükümlü Personel Alımı yapacak. İlan için başvuru süreci başlamış olup aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvuru yaılacaktır.

100 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

ÇAYKUR yayımladğı ilan ile 61 Engelli ve 39 Eski Hükümlü veya TMY ( Terorle Mücadelede Yaralanan ) adaylar alacak.

Alımlar Tirebolu Çay Fabrikası, Arhavi Çay Fabrikası Genel Müdürlüğü, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Çamlı Çay Fabrikasına yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR üzerinde gelen ilanlara göre ÇAYKUR en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden işçi personel alımı yapacak.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR Engellli veya Eski Hükmlü kaydı olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir durumu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İŞKUR üzerinde 30 Kasım 2020 tarihi ile yayımlanmış olan ilan için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylar başvurularını en geç 04 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden yapmaları gereklidir.

Editör: TE Bilisim