Bu hafta gündeme gelen ÇAYKUR personel alımı için resmi duyuru geldi. ÇAYKUR resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı duyuruya göre farklı statülerde personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu bağlamda Başvuru tarihleride açıklandı ve süreç hafta başında başlayacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alım yapılacak kadrolar nedir? Hangi şehirlerde personel alınacak?

4 FARKLI İLDE PERSONEL ALINACAK!

ÇAYKUR yayımladığı ilana göre 830 kişilik boş kadro ile Engelli, Eski Hükümlü ve Normal işçi personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 47 Engelli, 23 Eski Hükümlü ve 760 normal statüye sahip işçi alımı yapılacak.

İllere Göre Dağılım Nedir?

  • Rize İline bağlı işyerlerimiz için Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğüne 35 Engelli 17 Eski Hükümlü, 
  • Trabzon İline bağlı işyerlerimiz için Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğüne 9 Engelli 3 Eski Hükümlü,
  • Artvin İline bağlı işyerlerimiz için Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğüne 3 Engelli 2 Eski Hükümlü,
  • Giresun İline bağlı işyerlerimiz için Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğüne 1 Eski Hükümlü olmak üzere, toplam 47 Engelli 23 Eski Hükümlü
  • Rize, Trabzon ve Artvin İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımız ile 2020 yılında üretime açılacak olan Sümer (Rize Fındıklı İlçesi) çay fabrikasının işçi ihtiyaçlarının karşılanması için, noter kurası ile 760 geçici beden işçisi (tahmil tahliye) alınacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

ÇAYKUR adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Erkek olmak ve Askerliği ile ilişkisi olmamak, Alım yapılacak illerde ikamet ediyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli ve Eski hükümlü olan adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

İŞKUR üzerinden alım yapılacak ÇAYKUR 830 personel alımı için başvuru süreci 24 Şubat 2020 tarihi Pazartesi günü başlayacak olup adaylara başvuru için 5 günlük süre verilmiştir .Bu yönde adaylar başvurularını en geç 28 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. 

Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu üzerindne yapılacak olup, adaylar İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir. Ayrıca ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Personel alımı ilanından anında haberdar olmak için Erkek ve Kadın adayların bulunduğu 20 bin kişilik topluluğa buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim