BOTAŞ Kamu grubu kapsamında farklı pozisyonlarda olmak üzere personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı pozisyonlarda toplamda 154 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

31 Aralık 2019 tarihinde İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre BOTAŞ Boru Hatları A.Ş. ( Kamu Grubu ) bünyesine 7 farklı kadro ile personel alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR?

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler: 100

Diğer Mühendisler: 17

Uzman Yardımcısı (Genel): 26

Makine Mühendisi: 5

İnşaat Mühendisi: 2

Elektrik-Elektronik Mühendisi : 2

Harita Mühendisi: 2

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

BOTAŞ alımını yapacağı adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Görevini yapmasına engel olablecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular İŞKUR Üzerinde 31 Aralık 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 06 Ocak 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim