Ağustos ayı itibari ile İŞKUR üzerinden belediyelere ait personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Yeni haftaya girerken yayınlanan bu ilanlarda KPSS Şartı olmadan gerçekleştirilecek olan personel alımları için başvuru şartları, kadrolara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi

Belediye tarafından yayınlanan ilanda idari destek personeli alımı yapılacak olup bu noktada adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında şunlar yer almaktadır:

Başvuruları şahsen gerçekleştirmek, en az lise mezunu olmak, bilgisayar ve sosyal medya bilgisine sahip, tercihen bu alanda iş deneyimi olan, MS Office programlarını kullanabilen, Kuşadası’nda ikamet eden olarak ifade edilmiştir.

Kemer Belediyesi

Kemer Belediyesi 1 beden işçisi, 5 adet coğrafya, matematik, Türkçe, fizik ve kimya branşlarında öğretmen alımı gerçekleştirecektir.

Bu alımda adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, güvenlik ve arşiv soruşturması temiz olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak, Kemer’de ikamet ediyor olmak, yapılacak işin niteliğine göre sağlık sorunu bulunmuyor olmak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak, emekli olmamak, öğretmenlik için ilgili alanlardan mezun olmak, pedagojik formasyon belgesine sahip olmak şartı aranmaktadır.

Babaeski Belediyesi

Belediye tarafından 4 büro yönetim elemanı, 1 su sayacı okuma görevlisi, 1 beden işçisi alımı yapılacak olup adayların Kırklareli ilinde ikamet etmek, emekli aylığı almaya hak kazanmamış olmak, affa uğramış suçlardan mahkum olmamış olmak, erkek olmak şartları aranmaktadır.

Süleymanpaşa Belediyesi

Belediye 5 erkek güvenlik görevlisi alımı yapacak olup başvuruda bulunacak olan adayların affa uğramış suçlardan mahkum olmaması, askerlik ile ilgisi olmaması, 18 yaşını tamamlamış olması, Türk vatandaşı olması, görevini yerine getirmeye engel bir durumu olmaması, idarece istenecek olan özel şartları sağlaması gerekmektedir.

Kapaklı Belediyesi

Belediye 4 büro işçisi alımı için adaylardan Tük vatandaşı olmak, son altı ay içinde ilçede ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak, lise mezunu olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, emekli olmamak başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili ilanları görüntülemek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/adresinden erişim sağlamak mümkündür.