Ekim ayı itibari ile belediyeler tarafından KPSS şartı aramaksızın, farklı kadrolarda işçi ve hizmetli alımı yapılacak olup alım yapacak olan belediyeler ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Çaycuma Belediyesi

1 sıhhi tesisatçı alımı için adayların beldede 1 yıldır ikamet ediyor olmak, en az lise mezunu olmak (tesisat teknolojisi ve yapı tesisatı alanında), en fazla 25 yaşında olmak, işbaşı eğitim programı kapsamında 3 ay çalışmayı kabul etmek şartları yer almaktadır.

Yenice Belediyesi

1 aşçı yardımcısı için genel alım şartlarının yanı sıra 657 sayılı kanun gereklerini taşımak, en az ilköğretim mezunu olmak, Karabük Yenice ilçesinde ikamet ediyor olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.1 temizlik işçisi alımı için ise aynı şartların sağlanması istenmektedir.

Deredolu Belediyesi

5 beden işçisi alımı yapacak olan kurum adayların genel başvuru şartlarını (Türk vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, affa uğramış suçlardan hüküm giymemek, askerlikle ilgisi olmamak vs.) sağlaması aynı zamanda belediye sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartı aranmaktadır.

Suruç Belediyesi

1 kadrolu işçi alımı için genel alım şartlarının sağlanması, ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Şarköy Belediyesi

Belediye 1 beden işçisi alımı yapacak olup adayların en az 1 yıldır Şarköy ilçesinde ikamet ediyor olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak sağlaması gerekmektedir.

Demirci Belediyesi

3 işçialımı için adayların Kamu Kurumlarına İşçi Alınmasına ilişkin kanun gereklerini taşımaları istenmektedir.

Dursunbey Belediyesi

1 ağaç emprenye işçisi alımı için adayların Emprenye Tesisinde en az 1 yıl deneyimi ve belgesi olması, en az lise mezunu olması, engelli olmaması, B sınıfı ehliyeti olması ve Forklift kullanmayı bilmesi şartları aranmaktadır.

1 iş makinesi operatörü için en az lise mezunu olmak, E sınıfı ehliyeti olmak ve belgesi olmak şartları aranmaktadır.

Düziçi Belediyesi

1 büro işçisi alımı için adayların ilçede ikamet ediyor olmak, askerliğini yapmış olmak, çalışmaya herhangi bir engeli olmamak şartları aranmaktadır.

Borçka Belediyesi

Belediye 9 işçi alımı yapacak olup adayların genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlanlara erişim için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim