03 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde 28 kişilik boş kadro ile işçi be personel alımı yapılacak. İlgili ilanlar yayımlanara kbaşvuru süreci başlamış olup detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

3 FARKLI BİRİME 28 KİŞİ ALINACAK!

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre 28 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Bu kapsamda;

İliç Belediye Başkanlığı: 1 Çöpçü alacak. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü 11 Temizlik görevlisi alacak.Muradiye Öğretmen Evi ve Aso Müdürlüğü ise 3 farklı pozisyon ile, 9 Aşçı, 3 Aşçı Yardımcısı ve 1 Gıda mühendisi alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu alım yapacak belediye, Üniversite ve Öğretmen evine 28 perosnel alımı yapılacak. Bu yönde, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli eğitim seviyesine sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Adaylar başvurularına bugün itibari ile başladılar ve en geç 09 Eylül 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar İŞKUR Kamu ilanları kısmında yayımlanmış olup başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacaktır. İlanlara ulaşmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx bağlantısını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim