Ağrı ilinde bulunan belediye bünyesine personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilan İŞKUR üzerinde 16 Mayıs 2019 tarihi itiari ile yayımlandı ve başvurular başladrı. Bu yönde Ağrı Belediye Başkanlığı bünyesine 1 kişilik boş kadro ile daimi olarak çalışacak ve Tam süreli kamu statüsünde Orman Endüstri Mühendisi alacak.

Adayların bu yönde taşımaları gereken nitelikler, dört yıllık eğitim veren üniversitelerin orman Endüstri Mühendisi bölümlerinden mezun olmuş olmak 18 yaşını tamamlamış olmaki 4 yıl deneyimli olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Eski hükümlü veya Terörle Mücadelede yaralandığını belgelemek, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak gibi nitelikler aranacaktırç

Başvurular ilanın İŞKUR üzerinde 16 mayıs 2019 tarihi ile başlamasının ardından başladı ve en geç 20 mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda İş İlan No (00004980815) numarası ile gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim