Resmi gazete kamuya işçi alımı kapsamında yayımladığı ilanlara göre Afyonkarahisar Davulga Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere işçi alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu belediye 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/D maddesi kapsamında İŞKUR üzerinden Kamu İşçi alımı yapılacak.

Geçici işçi kapsamında 4/D işçi alımı için başvurular sadece İŞKUR üzerinden alınacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye 4/D işçi alımı için bünyesine 1 kişilik kadro ile Kadın Erkek personel alımı yapacak. Buna göre İş Makineleri Operatörü kapsamında yapılacak personel alımı için Noter kurası ve sözlü sınav ile değerlendirme yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

4/D işçi alımı başvurusu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinin A bendinde bulunan 1,4 ve 7 numaralı niteliklere uygun olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Vardiyalı çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, Lise mezunu olmak, G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Emirdağ ilçesinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

4/D işçi alımı başvuru süreci 18 Nisan 2022 tarihi ile İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvurular Başlayacak. Başvuru için 5 günlük süre verilecek olup en geç 22 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ