Kamuya İŞKUR aeacılığı ile kamu ilanları yayımlandı. Söz konusu kamu ilanlarına göre Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İlkokul mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Talas Belediyesine gerçekleştirilecek olup Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Bu doğrultuda yayımlanmış olan ilanlar için farklı kadrolarda işçi alımı ve personel alımı gerçekleştirilecek. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru için kontenjan ve İş İlanı numarası nedir?

Belediye İşçi Alımı Kadroları Nelerdir?

Talas Belediyesi bünyesine 30 işçi alımı yapacak. Bu kapsamda,

  • 11 Temizlik İşçisi,
  • 2 Beden İşçisi ( Genel ),
  • 17 Park Temizlik İşçisi,

alımı yapılacak.

Başvuru İş İlanı Numaraları Nedir?

Belediye başvuruları sadece İnternet'ten yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlar için aşağıdaki başvuru adresini ve iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Temizlik İşçisi İş İlanı Numarası: 00006868149

Beden İşçisi ( Genel ) İş İlanı Numarası: 00006868200

Park Temizlik İşçisi İş İlanı Numarası: 00006868154

Elektronik Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar en az ilkokul mezunu olmaları ve 18 yaşını tamamlamış olmaları gereklidir. Aynı zamanda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İŞKUR Kaydı olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak " gibi nitelikler aranacaktırç

Beden İşçisi(Temizlik) pozisyonlarında çalıştırılması düşünülen adaylar belediye hizmetlerinin bahar mevsiminin gelmesiyle cadde, sokak, meydan, okul, ibadethane, sağlık merkezleri, kamu binaları vb. gibi yerlerde mevsim şartlarına göre yapılması planlanan yol, kaldırım, bina vb. kas gücü kullanarak kürek, el arabası ve sokak süpürmesi gibi yapılacak genel temizlik ve bakım işlerinde çalıştırılacaklardır.

Beden İşçisi(Genel) pozisyonlarında çalıştırılması düşünülen adaylar belediye hizmetlerinin bahar mevsiminin gelmesiyle cadde, sokak, meydan, okul, ibadethane, sağlık merkezleri, kamu binaları vb. gibi yerlerde mevsim şartlarına göre yapılması planlanan yol, kaldırım, bina vb. kas gücü kullanarak yapılacak temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalıştırılacaklardır.

Park Temizlik İşçisi pozisyonlarında çalıştırılması düşünülen adaylar belediye hizmetlerinin bahar mevsiminin gelmesiyle halka açık kamusal alanları (cadde, sokak, meydan, okul, ibadethane, sağlık merkezleri, kamu binaları vb.) mevsim şartlarına göre yapılması planlanan yol, kaldırım, bina vb. kas gücü kullanarak yapılacak temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalıştırılacaklardır.

Editör: TE Bilisim