Mayısın yeni haftasında kamu kurumlarının personel alımları da devam ediyor. Bu noktada yeni yayınlanan ilanda Batman Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda tam 27 personel alımı gerçekleştirilecek olup ilgili kadrolara başvurmak isteyenler için detaylar ve başvuru şartları haberimizin devamında yer alıyor.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilana göre Batman Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 27 personel alımı gerçekleştirilecek olup kadro ve başvuru sayılarına ilişkin açıklamalar şu şekilde.

4 silahsız güvenlik görevlisi için En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, kadınlar için en az 163 cm, erkekler için en az 170 cm boyunda olmak,

17 temizlik görevlisi için 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak, kontenjan tablosunda belirtilen özel şartları taşımak, ilan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak ve kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

1 sıhhi tesisatçı, 1 inşaat boyacı, 1 sıvacı, 1 bahçe bakım elemanı için ise genel başvuru şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvuru yapmak isteyenler İŞKUR’un online sitesi aracılığı ile https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ilan numarası ya da kurum adını sorgulatarak online başvuruda bulunabilmektedir. İlanlara bugünden itibaren 5 gün içinde başvurulmalıdır.

Editör: TE Bilisim