Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Üniversitesi personel alımı yapacak. Alımlar 2 farklı alanda yapılacak olup KPSS Siz Personel Alımı yapılacak. Bu yönde bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili Üniversitenin personel alım ilanı hakkında detayları aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde 8 Haziran 2020 tarihi ile ilan yayımlayan Atatürk Üniversitesi bünyesindeki hastanede görevlendirecek 135 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı ile 160 Temizlik Görevlisi alımı yapacak.

BAŞVURU ŞATLARI NEDİR?

1-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18-40 yaş arasında olmak. 

3- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

4- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

5-24 saat esasına göre vardiyalı, dönüşümlü ve dış ortamlarda çalışmasına herhangi bir engel bulunmamak.

6- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla ilanda yer alan öğrenim durumuna haiz olmak. Üniversite mezunu (Ön lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora) olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

7- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

DEĞERLENDİRMELER KURA İLE YAPILACAK!

Atatürk Üniversitesi alımını yapacğaı personel adayları için 7.06.2020 tarihinde Saat: 09:00 da Atatürk Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salonda kura çekilişi yapılacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ:

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 08 Haziran 2020 tarihi ile başladı ve en geç 12 Haziran 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştireceklerdir. İlan hakkına bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağdaki ilan numaralarını kullanabilirsiniz.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı İlan No: 00005518807

Temizlik Görevlisi İlan No: 00005518932