Ankara Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 45 kişilik boş kadro ile işçi alımı ve personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilan ile başvurular iŞKUR üzerinden alınmaktaydı. Bu kapsamda başvurularda artık son güne geldik. Peki Kura çekimi ne zaman? Kimler Kuraya Katılabilecek?

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Ankara Üniversitesi 45 kişilik kadro ile İşçi Alımı tapacak. Bu kapsamda ilgili ilana başvurular 17 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile İnternet ortamında yapılacaktır.

KİMLER KURA ÇEKİMİNİNE KATILABİLECEK?

Başvuruda bulunan adayların başvuruları İŞKUR üzerinden inceleme yapılarak Üniversiteye Nihai liste verilecek. Sözk onusu nihai listeye katılabilmek için adayların belirtilen bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup aşağıdaki tabloda belirtilen nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilerek nihai listeye katılma şansı olacaktır.

KURA İŞLEMLERİ NE ZAMAN?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından isimleri bildirilen adaylardan, başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdığı belirlenenler arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için 18/06/2021 tarihinde saat 09.00’da Ankara Üniversitesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda noter huzurunda kura çekim işlemi yapılacaktır. Kura çekimi işlemine başvuru sahipleri alınmayacak olup, kura çekimi http://youtube.com/ankuzef adresinden canlı olarak yayımlanacaktır. Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili herhangi bir değişiklik olması durumunda yeni kura bilgileri http://personeldb.ankara.edu.tr internet adresinde duyurulacaktır.

Kura sonucu belirlenen adaylar http://personeldb.ankara.edu.tr internet adresinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

KURA ÇEKİMİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim