Adalet Bakanlığı İşçi Alımı yapacak. 2021 yılı itibari ile Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve farklı şehirlerde İşçi Alımı yapacak. Adalet Bakanlığı işçi alımı için başvuru detayları ve alım yapılacak kadrolar nedir? Adalet Bakanlığı İŞKUR 1700 İşçi Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? İşte ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ADALET BAKANLIĞI 1700 İŞÇİ ALIMI YAPACAK!

Adalet Bakanlığı 2021 yılı İşçi Personel alımı için 13 Bin 202 kişilik kadro ile alım yapacak. 23 Şubat 2021 tarihi ile Bakanlık ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre 11 bin 484 kişilik kadro ile Kamu personel alınacak. Ancak Adalet bakanı Abdülhamid Gül yaptığı açıklamada İşçi Alımı yapacağını da belirtmişti. Bu kapsamda geriye kalan 1700 kişilik kadro ile de işçi alımı yapılacak.

HANGİ KADROLARDA İŞÇİ ALIMLARI YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı ve Bağlı olduğu adliye ve birimlerde görevlendirmek üzere Türkiye Geneli farklı illerde İşçi Alımları yapılacak. Bu kapsamda alımlar, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi, Güvenlik Görevlisi. Onarım Personeli ve bunun gibi kadrolarda sürekli işçi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adalet Bakanlığı işçi alımı için adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

şartları aranacak.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kamu Personeli alımı ilanı yayımlandı. İşçi alımı ilanı henüz yayımlanması ancak Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Bugün yayımlanması bekleniyor. İlana başvurular İŞKUR üzerinden Elektonik ortamda yapılacaktır. İlan yayımladığında anında haberdar olmak için,

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim