Belediyeler tarafından ekim ayı içerisinde yayınlanan yeni ilanlarda farklı kadrolarda olmak üzere birçok personel alınacaktır. Bu kapsamda 9 belediye yayınladığı ilanlarda KPSS personel Alımı yapacak  olup ilanlara ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır. Haberimizde başvuru adresi ve her ilanın kadrolarına ulaşabilirsiniz.

Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi 2 temizlik işçisi alımı yapacak olup bu kapsamda adayların genel alım şartları olarak ifade edilen Türk vatandaşı olmak, adli sicil kaydı olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak şartlarını sağlaması ayrıca son 6 aydır ilçede ikamet ediyor olmak, en az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak, emekli olmamak şartları aranmaktadır.

Tekman Belediyesi

2 adet temizlik görevlisi alımı yapacak olan kurum, genel alım şartlarını ayrıca 18 yaşından büyük olmak, sigortalı çalışıyor olmamak, akıl sağlığı olmamak, bedensel en az yüzde 40 engelli raporu olmak, en az ilkokul mezunu olmak şartları yer almaktadır.

Bucak Belediyesi

1 beden işçisi alımı yapacak olan belediye genel alım şartlarının yanında B sınıfı ehliyeti olmak, lisans mezunu olmak, belediyede birinci dereceden çalışan yakını olmamak, 35 yaşını aşmamış olmak, 1 yıldır ilçede ikamet ediyor olmak şeklindedir.

Osmangazi Belediyesi

10 çöp toplama personeli alımı için genel alım şartları, vardiyalı çalışma şartlarına uyum sağlamak, bulaşıcı bir hastalığı olmamak şartları yer almaktadır.

İpekyolu Belediyesi

Belediye 100 çöp toplama personeli alımı yapacak olup adayların genel alım şartlarını sağlaması gerekmektedir. Buna ek olarak 24 ile 42 yaş arasında olmak, askerliği yapmış olmak, ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, en az ilköğretim en fazla ortaöğretim mezunu olmak şartları bulunmaktadır.

Ereğli Belediyesi

Belediye 12 temizlik işçisi alımı için genel alım şartlarının yanında en az bir yıldır ilçede ikamet ediyor olmak, askerlikle ilgisi olmamak, vardiyalı çalışabilmek ve en az ilkokul mezunu olmak şartlarını yer almaktadır.

Bayramiç Belediyesi

Belediye tarafından 1 beden işçisi alımı yapılacaktır. Bu alımda genel alım şartlarının yanında ilçede ikamet ediyor olmak, lise mezunu olmak özel şartlarının sağlanması istenmektedir.

Gülnar Belediyesi

3 iş makinası operatörü alımı yapacak olan kurumda adayların genel alım şartlarını sağlaması, ilgili alanda sertifika sahibi olması gerekmektedir.

Başvuru şartlarına ilişkin diğer detaylar ve ilanlara ise https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden erişim sağlamanız mümkündür.