Ekim ayının ikinci haftasında yayınlanan yeni personel alımı ilanlarında kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları devam ederken nu kapsamda 5 SYDV toplamda 8 personel alımı gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Buna göre alım yapacak olan SYDV’ler ve son başvuru tarihleri şu şekilde açıklanmıştır. Balıkesir Dursunbey SYDV Pers. Alımı 21.10.2019, Adıyaman Gerger SYDV 24.10.2019, Giresun Alucra Kaymaklığı SYDV Pers. Alımı 18.10.2019, Samsun Salıpazarı SYDV 18.10.2019, Sivas SYDV 15.10.2019şeklindedir.

Başvuru Şartları Nelerdir ?

İlgili SYDV’lerbünyesinde çalıştırılmak üzere 8 personel alımı gerçekleşecek olup adaylar temizlik işçisi, yardımcı hizmetler personeli olarak görevlendirilecektir. İlana göre değişmekle birlikte genel olarak adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, erkekler için askerliğini tamamlamış olmak, 18 yaşını geçmiş 50 yaşını aşmamış olmak, ilgili ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, temizlik işini yapabilmeye haiz olmaları, Erkek adaylar için B sınıfı ehliyete sahip olma, sabıka kaydı bulunmama, Halk Eğitim Merkezlerinde 6 ay eğitim almayı kabul edecek olmak, kamu haklarından yoksun olmama ve çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmama şartlarını sağlayan adayların başvuruları alınacaktır.

Başvuru Şekli Nedir ?

İlgili SYDV alımlarına başvurmak isteyen adayların ilanlarda yer alan belgeler ile kurumlara şahsen yapılması gerekmekte olup ilanlara ve ilanlarda yer alan belgelere ulaşmak için aşağıdaki link üzerinden erişim sağlamak mümkündür.

https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/