Belediyeler de mayıs ayı itibari ile personel alımlarına devam ederken İŞKUR üzerinden bu kapsamda 4 belediye tarafından yayınlanan ilanlarda toplamda 25 personel alımı yapılacaktır. Adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecek olup bu noktada adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmaktadır. İlgili ilanlara ilişkin detaylar ve başvuru şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

Çemişgezek Belediyesi

Belediye tarafından yayınlanan personel alımında 1 feribot hizmetlerinde çalışacak feribotçu alımı yapılacak olup adayların sağlaması gereken şartlar: T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, en az ilkokul mezunu olmak şartları olarak yer almaktadır.

Filyos Belediyesi

Filyos Belediyesi tarafından yapılacak olan alımda 15 temizlik işçisi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, erkek olmak, 22 ya ve üstü olmak, askerliğini yapmış olmak, Filyos Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, düzene karşı suçlardan hüküm giymemiş olmak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak, malullük ve yaşlılım aylığı almıyor olmak, en az ilköğretim mezunu olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Mazgirt Belediyesi

İlgili belediye tarafından 1 temizlik işçisi alımı yapılacak olup adayların en az iki yıl ilçede ikamet ediyor olmak, askerlikle ilgisi olmamak, 55 yaşını geçmemek ve en ilköğretim mezunu olmak,

1 şoför alımı için en az iki yıl ilçede ikamet ediyor olmak, askerlikle ilgisi olmamak, 55 yaşını geçmemek, en az ilkokul mezunu olmak, E sınıfı ehliyeti olmak,

1 kepçe operatörü için adayların en az iki yıl ilçede ikamet ediyor olmak, askerlikle ilgisi olmamak, 35 yaşını geçmemek ve en ilköğretim mezunu olmak,

1 büro elemanı için adayların en az iki yıl ilçede ikamet ediyor olmak, askerlikle ilgisi olmamak, 35 yaşını geçmemek ve en ön lisans mezunu olmak, ehliyeti olmak şartlarını sağlamalıdır.

Mihalıççık Belediyesi

Belediye tarafından 4 beden işçisi alınacak olup adayların ilçede ikamet ediyor olası, en az ilkokul mezunu olmak, askerlikle ilişkisi olmamak, erkek olmak başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Adaylar ilgili ilanlara başvuru yapmak için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden erişim sağlaması mümkündür.