MSB Akaryakıt NATO POL tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı şehirlerde olmak üzere 94 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda Başvurular İŞKUR üzerinde hafta başı itibari ile başlamıştı. Adaylar için başvurularda artık son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ve başvuru yapmış olan adaylar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

25 ŞEHİRDE 94 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK!

Milli Savunma Bakanlığı farklı şehirlerde olmak üzere en az lise mezunları içerisinden Güvenlik ve Koruma Hizmetleri sınıfında 94 kişilik boş kadro ile Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar Taşra teşkilatlarına yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

MSB Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları hafta başı ile 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Bu kapsamda başvurular en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. Buna göre henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını son güne kadar İŞKUR üzerinden " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

MSB Güvenlik görevlisi alımına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylardan " 18 yaşını tamamlamış olmak, 33 Yaşından gün almamış olmak, Başvurunun son tarihi itibarıyla 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylarda en az 170cm ve Kadın adaylardan 160cm boyundan kısa boylu olmamak" şartları aranacak.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

MSB Güvenlik görevlisi alımı için adayların değerlendirmeleri kura ile yapılacak. Bu kapsamda Açık iş gücü sayısının 4 (dört) katı asil ve 4 (dört) katı yedek aday Noter kurası ile belirlenecektir. Noter kura çekimi 10 Ekim 2020 günü saat 10:00'da MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığında gerçekleştirilecektir. COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona hiçbir aday alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim