İŞKUR aracılığı ile hafanı kamu personeli alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumları bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 153 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilanlara göre kamuya personel alımı başvuruları başladı. İşte ilanlar hakkında detaylar ve başvuru şartları.

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI VE KADROLARI:

DSİ 4 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)

AFŞİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 46 Garson ( Sersiv Elemanı), 1 Aşçı Yamağı ( Çırağı ), 1 Ambar / Depo Görevlisi, 1 Bulaşıkçı ( Stevard ), 2 Paketleme İşçisi, 3 Şoför Yük Taşıma, 1 Diyetisyen ( Beslenme Uzmanı )

MSB AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL.TES.İŞL.ANT BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU): 94 Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı yapacak.

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI: 2 Temizlik Görevlisi

ET VE SÜT KURUMU ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Makine Bakımcısı

BAŞVURU ŞARTLARI:

1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye' de Meslek ve Sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İş yerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun Hükümleri Saklı Kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4- Anayasal Düzen ve bu düzenin işleyişine, Özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma ve kovuşturma bulunmamak.

5- Askerlik ile ilişiği olmamak. ( yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak )

6- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

8- Başvuran adaylar işyerindeki çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

İŞKUR Kamu grubu personel alımı ilanları için başvurular ilanların yayım tarihi olan 21 Eylül 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile online olarak veya ALO 170 üzerinden gerçekleştireceklerdir. Başvuru için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Adaylar başvurularını esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden üyelik bilgileri le gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim