İl Özel İdaresi Başkanlığı ve Kazı Başkanlığına personel alımı yapılacak. Toplum yararına programı kapsamında personel alımı ilanları açıklandı. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden Ağustos typ alımı ilanları için geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda güvenlik, temizlik ve bakım onarım işçisi alımlarının durdurulduğunu ve daha önce başvuru yapan adaylar yeni ilanlarla birlikte dahil edileceği açıklandı. Ağustos ayının son günlerinde iki kamu kurumu daha toplum yararına program personeli ilanı açıklayarak buralarda geçici süreli personel istihdamı sağlayacak.

TOPLUM YARARINA PROGRAMI PERSONEL ALIMI;

Burdur Merkez İl Özel İdaresinde çevre temizliği uygulama alanı için başvuru yapacak adayların; Ağlasun, Bucak, Burdur Merkez, Gölhisar Çeltikçi, Çavdır, Altınyayla Kemer, Karamanlı, Yeşilova, Tefenni, Gölhisar ilçelerinde ikamet etmeleri şartı aranacaktır. Alım sayısı ise 7 olarak açıklandı. Adaylar başvurularını 25 Ağustos 2020 tarihine kadar 2921408 sayılı typ numarasından başvurularını yapabilecekler. Yapılan açıklamada; Umuda kapı aralıyorum, hayata tutunuyorum adı altında uyuşturucu ile mücadele kapsamında adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Burdur Gölhisar ilçesindeki alımları ise Gölhisar ilçesi genelinde ikamet eden adaylar başvuru yapabilcekler. Kazı Başkanlığında restorasyon tarihi ve kültürel mirasın korunması uygulama alanlarında görevlendirilecektir. Kadro için 35 kişi alınacak. Adaylar başvurularını 26 Ağustos 2020 tarihine kadar yapabilecekler. Başvuru şartlarında ise son 1 aydır işsiz olmak ve hane halkının gelirinin 3487 TL az olması gerekiyor. Yaş şartında ise 19 yaşını geçmemiş olmaları ile başvuru yapabilecekler. Herhangi bir örgün eğitime devam eden adaylar başvuru yapamayacak. Bu kapsamdaki adayların seçimi liste yöntemi ile gerçekleştirilecektir. İlan numarası: 292409

İŞİN OLSA 

Editör: TE Bilisim