Ankara ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne 150 toplum yararına programı personeli alınacak. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakım Temmuz ayı TYP alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Birçok ilde gerçekleştirilecek olan çevre temizliği restorasyon tarihi ve kültürel mirasın korunması uygulama alanındaki geçici süreli personel alımı başvuruları tamamlandı. 2 Büyükşehirde toplam 150 typ alımı başvuruları ise halen İŞKUR üzerinden devam ediyor.

İSTANBUL İL KTB TYP ALIMI!

İstanbul Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından görevlendirilecek olan çevre temizliği tarih ve kültürel mirasın korunması ile Restorasyon uygulama alanlarında 67 kişi Görevlendirilecek. Adaylar 27 Temmuz tarihinde göreve başlayarak, 25 Kasım 2020 tarihine kadar 120 gün süreyle istihdam edilecekler. Seçim liste yöntemi ile gerçekleştirilecek.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ANKARA İLİNDE PERSONEL ALIMI;

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün açıkladığı ilanda ise 83 kişilik çevre temizliği tarihi ve kültürel mirasın korunması ile restorasyon uygulama alanlarında personel istihdamı başvurusu alınıyor. Görevlendirilme 4 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak ve 2 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvurular 21 Temmuz'da sona erecek. Yapılan açıklamada ilana İşkur İl müdürlüklerine ya da hizmet birimlerinden başvuru almayacak. Başvurular sadece İŞKUR resmi internet sitesi adresinden ya da Alo 170 iletişim hattından yapılacağı ifade edildi. Sonuçların Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan ankara.gov.tr adresinden duyurulacak.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI;

18 yaşını doldurmuş olmak, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak, emekli ve gelir aylığı almıyor olmaki örgün bir eğitimde devam etmiyor olmak, daha önce typ kadrosunda iken kendi kusuru nedeniyle çıkartılmamış olmak,