İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı web adresi üzerinden kamuoyuna duyurulan sözleşmeli statüdeki uzman erbaş alımlarında, 2019/1 ilanının yayımlandığı ve başvuruların alınacağı bilgisi verilmişti. Onbinlerce adayın merakla beklediği Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımları için ilanın yayımlanmasıyla beraber, tüm adaylar ilan şartlarını merak ettiler. Bu ilanda daha önceden uygulanan yaş şartının değiştiği ortaya çıktı. Öyle ki daha önce yayımlanan uzman erbaş alımlarında Jandarma Genel Komutanlığı “ Nüfus kaydına göre 04 Nisan 2019 itibariyle 20 yaşından gün almış olmak ve 27 yaşını da bitirmemiş olmak “ şartlarından alım yapıyordu. Bu şartta 04 Nisan 1999 dahil 01 Ocak 1992 dahil olmak üzere başvuruların alınabileceği ifade edilmişti.

Değişikliğin yapıldığı görülen bu alımlarda sözleşmeli uzman erbaş statüsü için “ nüfus kaydına göre yirmi yaşından gün almış olmak ve 27 yaşını bitirmemiş olmak. “ şeklinde ifade edildi. 04 Nisan 2000 dahil ve 01 Ocak 1992 dahil olacak şekilde bu tarihler arasında doğan ve diğer ilan şartlarını taşıyan adayların başvuru yapabileceğine yer verildi…

BAŞVURULAR ALINIYOR

Jandarma Genel Komutanlığı’ nın uzman erbaş alım ilanına başvurular başladı ve 4 Nisan 2019 tarihine kadar başvurular alınmaya devam edecektir. Başvurularla alakalı bilgilere erişmek için sitemiz isinolsa.com üzerinde arama yapabilir, dilerseniz aşağıdaki bağlantıdan direkt olarak ilana ulaşabilirsiniz.

İlana gitmek için tıklayınız.

TÜM ASKERİ PERSONEL ALIMLARIYLA ALAKALI GÜNCEL GELİŞMELER VE İLANLAR İÇİN MOİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA

Editör: TE Bilisim