Nisan ayının yeni haftasında İŞKUR üzerinden yayınlana yeni ilanlarda 3 farklı kamu kurumu tarafında farklı kadro ve pozisyonlarda toplamda 71 yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. İlgili alımı gerçekleştirecek olan kurumlar Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü, İ.Ü.C. Genel Sekreterlik ve Erdek Belediye Başkanlığı Merkez olarak yer aldı. Buna göre toplamda 71 personel alımı için adayların ilanlarda yer alan başvuru şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları

3 kamu kurumu tarafından yapılan alımlarda adayların sağlaması gereken şartlar ve kadro dağılımları şu şekildedir.

Erdek Belediye Başkanlığı Merkez 1 temizlik işçisi alımı en az ilköğretim mezunu olma şartını aramaktadır.

Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 25 temizlik görevlisi alımı için lise ve üzeri mezuniyet şartını aramaktadır. 2 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri için iklimlendirme soğutma, iklimlendirme teknolojisi veya soğutma teknolojisi ön lisans bölümlerinden mezun olma şartını, 1 Bilgisayar teknikeri alımı için ise meslek liselerinin web programcılığı bölümlerinden mezun olma şartını aramaktadır.

İ.Ü.C. Genel Sekreterlik tarafından yapılan alımda 12 temizlik görevlisi alımı için en az lise mezunu olmak, Türk vatandaşı olma,18 yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak şartlarının sağlanması istenmektedir. 30 hasta ve yaşı bakım elemanı için ise en az lise mezunu olma ve 35 yaşını aşmamış olmak, üniversite sağlık uygulama ve araştırma merkezleri yoğun bakım ünitelerinde resmi tatil, hafta sonu tatili ile diğer günlerde 24 saat esasına göre vardiyalı olarak hasta bakım hizmetlerinde çalışmayı kabul etmek şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvuru için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden aşağıda yer alan ilan numaralarına göre sorgu ve başvuru yapmak mümkündür.