Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre TÜVASAŞ bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere sürekli olarak çalışacalk işçi alımı yapacağını belirtti. 

Söz konusu olan Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanacak olup,ön bilgilendirme yaptı. Bu yönde Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel MüdürlüğüMakine Teknolojisi Teknisyeni pozisyonunda 1 kişilik boşluk ile Engelli Sürekli işçi alımı yapacak.

Yayımlanmış olan duyurya göre, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümlerine göre Türkiye  İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacak. Adaylardan bu yönde Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, ortaöğretim kurumlarının, Makine Teknolojisi teknisyeni bölümü mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sproblemi bulunmamak, Engelli olduğunu gösteriri belgeye sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacakç

Söz konusu ilana başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, İlgili ilan için başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktr. İlana başvurular sadece yayımlandığı tarihi tibari ile 5 gün sürecek. Ayrıca ilgili ilan Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde yayımlanacak olup başvurularını Sakarya İŞKUR a da yapabilirsiniz. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni