27 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre İŞKUR üzerinden farklı kamu kurumları işçi personel alımı yapacaklarını ilan etiler. Bu kapsamda adaylardan bazo nitelikler aranıyor ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuru yapabileceği bu ilanları sizlerle aktarıyoruz.

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE KADRO DAĞILIMI ?

Türkiye İş Kurumu yeni ilanlar yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre, TÜVASAŞ Türkiye Vagon Sanayii, Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, Güneysu Öğretme evi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri bünyesine işçi alımları ve personel alımları yapılacak. Bu yönde aşağıda kadro dağılımlarına ve iş ilanı numaralarına ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

TÜVASAŞ TÜRKİYE VAGON SAN.A.Ş: 1 Engelli adaylar içerisinden Makine Teknolojisi Teknisyeni alınacak.İş İlan No (00004952097)

DEVLET SU İŞLERİ 13.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ : İlgili Kurum Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında 1 Garson ( Servis Elemanı ) alacak  İş İlan No (00004952132) . Ayrıca 1 kişi de Aşçı Yardımcısı pozisyonuna alım yapılacak İlgili İş İlan No (00004952064)

BALIKESİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ : TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında  1 Temizlik Görevlisi alınacak İş İlan No (00004952251)

GÜNEYSU ÖĞRETMEN EVİ MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL TESİSLERİ : Normal Statüde 1 Garson ( Servis Elemanı ) alınacak. İş İlan No (00004952377)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar başvurularını yukarıdaki iş ilanı numararı ile yapabilirler. Ayrıca adaylardan,

*  Türk vatandaşı olmak.

* 18 yaşını tamamlamış olmak.

* Askerliğini yapmış olmak.

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

* Türk Ceza Kanununun 53’ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

* Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

* 657 sayılı DMK’nın 53’ncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı hastalığı bulunmamak.

*Yaptırılacak olan arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması gerekmektedir. Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmayanların herhangi bir tazminat ödenmeksizin istihdamına son verilecektir.

* Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

* Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

* Adli Sicil Kaydı Belgesini ibraz etmek.

* Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralandığını gösterir belgeyi ibraz etmek.

* En az ilköğretim, en fazla lise mezunu olmak, eğitim durumunu gösterir belgeyi ibraz etmek.

Gibi nitelikler aranmaktadoır.

Editör: TE Bilisim