Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni TYP personel alımları yayımlandı. Hafta başı itibari ile yayımlanan TYP personel alımlarına göre Tokat İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliği için ilan Toplum Yararına Programları kapsamında personel alacağını belirtti.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Tokat İl Özel İdaresi toplamda 163 personel alacak. Adayların çalışma süresi 150 gün olarak belirtildi ve başlangıç tarihi ise 01 Ağustos 2019 olarak belirtildi. katılımcı sayısı ise 163 olarak açıklandı ve başvuru süreci başladı.

Adaylardan başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR kayıtlı olmak, Örgün bir öğrenime devam etmiyor olmaları gereklidir.

KURA ÇEKİMİ YAPILACA!

Tokat İl Özel İdaresine başvuru yapacak adaylar başvurularına 15 temmuz 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru yapmış olan adaylar ise, 24 Temmuz 2019 tarihinde Kura çekimine katılacaklardır.

BASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR üzerinde elektronik ortamda yapılacaktır. Söz konus ilanın TYP İŞ Numarası ise  283118 tür. İlgili numara ile ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim