30 Temmuz 2020 tarihi itibari ile İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda 5 kamu kurumu tarafından toplamda 7 yeni personel alımı yapılacak olup farklı illerde, farklı kadrolar bünyesinde bu alımlar gerçekleştirilecektir. Bu noktada ilanlara ilişkin detaylar, alım şartları ve diğer bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Vida Tel Makina Oto.Teks.Yapı Ve Pıs Ürün

Kurum tarafından 1 alüminyum imalat işçisi alımı yapılacak olup adayların en az okur yazar olmak, 18 ile 30 yaş aralığında olmak ve genel başvuru şartlarını sağlamak istenmektedir.

Kulu Belediye Başkanlığı

Kurum tarafından 1 bilgisayar işletmeni alımı yapılacak olup adayların en az ortaöğretim mezunu olması, 18 yaşından büyük olması, Bilgisayar İşletmenliği Operatör Sertifikasına sahip olmak,Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Sertifikasına sahip olmak,En az Lise düzeyinde öğrenim mezunu olmak,Kura çekiminden sonra yapılacak mülakattan 60 ve üzeri puan almak başvuru şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İpsala Belediyesi

Belediye tarafından 1 şoför alımı yapılacak olup en az lise mezunu olmak, Psikoteknik Belgesini, SRC2 Belgesi, İleri Sürüş Teknikleri Sertifikası, Güvenli Sürüş Teknikleri Bitirme Belgesine sahip olmak, 18 yaşından büyük olmak başvuru şartlarının sağlanması istenmektedir.

Samsun Emniyet Müdürlüğü

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 büro işçisi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak,TMY-Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan olmak, 18 – 35 yaş aralığında olmak,Askerlikle ilişiği olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddeden hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak, yaptırılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Kurum bünyesinde 1 bilgisayarlı muhasebe elemanı alınacak olup adayların en az lise mezunu olmak, 18 yaşından büyük olmak, sabıka Kaydı bulunmamak, ikametgah kaydı (Kavaklıdere İlçesinde İkamet ediyor olmak), herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı alıyor olmamak, meslek Liselerinin Bilgisayarlı Muhasebe Bölümünden Mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır.

İlanlar online başvuru için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim