Dikkat!! 0-15 Yaş Grubu Değil 

Günlerdir gündemi meşgul eden annelere destek projesinde yeni bir bilgiye ulaşıldı. İşkur yetkilileri tarafından aktarılan bilgiye göre "0-15 yaş grubu anneleri kapsadığı belirtilen bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Bakan Yanlış Telaffuz Etti

Birçok haber sitesinin gündeminde olan haberde, annelere destek kampanyası 0-5 yaş grubu aileleri kapsadığı İşkur yetkilileri tarafından tarafımıza bildirildi. İşkur yetkililer "Bakan açıkmala yaparken 0-5 yaş grubu yerine 0-15 yaş grubu dahil demesi üzerine bir hareketlenme oluştu fakat bu destek projesi 0-5 yaş grubu aileleri kapsamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Peki Kaç Alım Yapılacak? 

İşkur ile yaptığımız görüşmede alımların dolduğunu her ilden 10 kişiyi kapsayacak şekilde alım yaptıklarını dile getiren yetkililer, sert üslupları ile de vatandaşları gerginliğe sürükledi. Kayseri İŞKUR Genel Müdürlüğüne bağlı İŞKUR Otogar Şubesi yetkililerinin sorulan sorulara sert yanıt vermeleri gözden kaçmadı.

İŞKUR'dan Bilgi Geldi!! 

Kullanıcılarımızdan aldığımız bilgiye göre, İŞKUR bünyesinde annelere yapılacak olan destek kampanyasına başvurular tamamlandı. Başvuru şartları içerisinde kullanıcılarımız 0-5 yaş grubu şartı olduğunu, 0-15 yaş grubu anneleri kapsamadığını tarafımıza bildirdi.

Editör: TE Bilisim