Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda Türkiye genelinde 449 kişinin alınacağı duyuruldu. 257 farklı ilanın bulunduğu büro memuru alımlarında, online olarak başvuru yaparak iş bulma imkanı elde edilebilir.

Şirketlere 449 Büro Memuru Alımı Hangi İllerde Yapılacak?

Şu anda İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre şirketler tarafından yapılacak büro memur alımlarında çok farklı iller kapsam dahilinde. Özel sektör alımları olduğundan dolayı 257 farklı ilanının yer aldığı bu alanda, tüm vatandaşlar İŞKUR üzerinden kadroları, il ve ilçe seçeneklerini görüntüleyebilir. Bu bakımdan İŞKUR internet sitesi üzerinden yapacağınız sorgulama sonucunda büro memuru alımları ile ilgili tüm soru işaretlerini kolay bir şekilde giderebilirsiniz.

İŞKUR Büro Memuru Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

İŞKUR'da yayınlanan ilanların tümü şu an için başvuruya açık durumda. Bu bakımdan İŞKUR sitesinde oturum açtıktan sonra iş arama bölümü üzerinden büro memuru kadrosundaki tüm ilanları aratarak uygun bulduklarınızı için başvuru adımlarını takip edebilirsiniz.

449 büro memuru alımı şartları neler?

Büro memuru olarak yapılacak alımlarda kişiler için en önemli kriterlerden birisi eğitim durumu. İlkokul, ortaokul, lise ve lisans kademeleri için alım yapılacak. İlkokul mezunları arasından 38 kişiye istihdam sağlanacak. Bu bakımdan daha kritik ve az sayıdaki kadrolara başvuru yapacak kişilerin kriterlerin tümünü taşıdığından emin olması önemli. Tüm kriterler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ise İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göz atabilir.

Editör: TE Bilisim