İstanbul Sarıyer Belediyesi tarafından farklı kadro ve pozisyonlarda yapılacak olan personel alımları İŞKUR ve resmi sitesi olmak üzere çeşitli platformlarda yayınlanmaktadır. Bu noktada belediye tarafından haliz hazırda yayınlanan ilanlar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

SARBEL 15 Zabıta Memuru Alımı

Belediye tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olmak sureti ile 15 zabıta memuru alımı yapılacak olup Yerel Yönetimler Ön Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile 9 kişi; Adalet Ön Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları ile 3 kişi; Yerel Yönetimler Ön Lisans programından mezun olmak, İngilizce YDS’de En Az (C) düzeyinde puan almış olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile 3 kişi zabıta memuru olarak görevlendirilecektir. Adayların aynı zamanda KPSS P93 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartını da sağlamaları gerekmektedir.

SARBEL Diğer Alımlar

Belediye bünyesinde yapılan diğer alımlarda idari ve diğer teknik personel alımları belediyenin ilgili kariyer sitesinde yer alan ilanlar kapsamında yapılmakta olup https://bit.ly/3jaBetH adresi üzerinden belediyenin ilgili birimi tarafından yayınlanan ilanları görmek, başvuru yapmak mümkündür. Hali hazırda bu alanda alım yapılmamakta olup ileride muhtemel bir alımda lanlar buradan yayınlanacaktır.

Sarıyer Belediyesi tarafından yapılacak olan diğer alımlar ise https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ İŞKUR’un ilgili sekmesi açısından yayınlanmaktadır.