Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımı kura sonucu!

Türkiye İş Kurumu aracılığı yapılan alımlarda temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve aşçı kadrolarında başvurular alındı. 780 Bin'e yakın başvuru olan Sağlık Bakanlığı hastane ve sağlık birimlerinde görevlendirilmek üzere yapılacak istihdamlarda kazanan adayların isimleri ve yedek isim listesi açıklandı.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

1-26 ildeki kuralardaki sonuçlara erişmek için Başvuru sonuc.saglik.gov.tr adresine giriş yapınız.

https://iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx

2-T.C. kimlik numarası, baba adı ve doğum tarihini girerek ben robot değilim sekmesine işaretleyiniz.

3- Sonuç ekranında asıl ve yedek listede bulunan adayların isimleri yer almaktadır.

9 NİSAN KURA YAPILACAK İLLER;

9 Nisan cuma hangi illerde kura yapılacak? Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat, Gümüşhane, Iğdır, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Bursa, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Isparta, Karabük, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Malatya illerinde kura gerçekleşecek.

Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden geçtiğimiz gün yapılan kura tarihleri açıklamasında kuraların iki gün içinde tamamlanacağı açıklandı. 9 Nisan cuma günü yukarıdaki belirtilen illerde kura sonuçları 9 Nisan saat 20:00'da açıklanacak. Bugün yapılan noter huzurundaki kuralar için Bakanlık Merkez, Ankara, İstanbul Adana, Van, Zonguldak, Kütahya, Siirt, Hakkari gibi illerde kuralar yapıldı.

Editör: TE Bilisim