Sağlık Bakanlığı Alımları devam ederken yeni bir ilan yayımlanarak Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı yapacağını bildirdi. Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programı kapsamında Şoför alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı üç farklı şehir için alım yapacağını bildirdi ve ilanlara başvuru süreci başladı. Peki Şoför Alımı için adaylardan hangi şartlar aranacak? İŞKUR TYP Başvuru Şartları nedir? Nasıl Başvuru Yapılacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI ŞOFÖR ALIMI YAPILACAK İLLER:

Sağlık Bakanlığı 160 kişilik alım pozisyonu ile Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Tokat illerinde alım yapılacak. Aynı zamanda İŞKUR başvuru yapabilecek ilçeleride duyurud. Buna göre Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne başvurular, Bismil, Diyarbakır Merkez, Ergani, Silvan, Sur, Yenişehir, Kayapınar ve Bağlar ilçelerinden başvuru alınacak. Kahramanmaraş ili için ise başvurular Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinden alınacak. Tokat ili iiçin ise, Almus, Ebaa, Niksar, Reşadiye, Tokat Merkez, Turhal ve Zile ilçelerinden başvuru alınacak.

Alımlar İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak. Bu yönde Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne 80 Şoför, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü ise 50 Şoför ve Tokat İl Sağlık Müdürlüğüne 30 Şoför alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

NASIL VE NE ZAMAN BAŞVURU YAPILACAK?

Sağlık Bakanlğı Şoför alımı için başvurular sona eriyor. İŞKUR TYP üzerinden alınacak şoför alımları için adaylar başvurularını en geç 02 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Tokat İl Sağlık Müdürlüğüne ise en geç 03 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim