Türkiye İş Kurumu her daim yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Son dakika olarak yayımlanmış olan ilanlara göre Toplum yararı programı adı altında alımlar yapılacak olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. İşin Olsa ekibi olarak haberimizin devamında Milli Eğitim Bakanlığı trarafından okullara ve İl özel idareleri tarafından çevre temizliği kapsamında personel alımı ilanlarına ulaşacaksınız.

ALIM YAPILACAK İLÇELER VE İLLER:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre yeni Toplum Yararına Programı kapsamı altında yeni personel alımı ilanları yayımlandı. İşte ilçeler ve iller. duyuruduldu. Alım yapılacak pozisyonlar ise İl özel İdaresine çevre Temizliği, MEB Çevre Düzenlemesş, MEB Güvenlik ve MEB bakım onarım ve temizlik ozisyonları için alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR

İlgili ilanlar İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup adaylar başvurularna ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar. Bu kapsamda adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. ilgili ilanara ulaşmak içni bağlatıya tıklandığında açılacak ekranda ARA butonuna tıklanıldığında ilgili ilanlar karşınıza çıkacaktır. Başvuru yapabilmeniz için İŞKUR kayınız bulunması gerekmektedir.