Kamu kurum ve kuruluşlarına alımlar nisanın ilk haftası dolayısı ile de devam ediyor. Bugün yayınlanan yeni alım ilanlarına bakıldığında Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanda kura ile 45 işçi alımı yapılacağı açıklanmış olup ilgili ilan detayları, başvuru şartları ve diğer bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadro ve Başvuru Şartları

Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından toplamda 14 temizlik görevlisi ve 1 oto bakım onarımcısı alınacak olup, 12 engelli temizlik görevlisi ile 1 engelli kaynakçı, 1 engelli soğutmacı, 1 engelli elektrikçi, 1 sıhhi tesisatçı alım, terörle mücadele malullük kapsamında9 büro işçisi, 1 inşaat mühendisi, 1 inşaat teknikeri, 1 makine mühendisi, 1 makine teknikeri, 1 elektrik mühendisi, 1 elektrik teknikeri alımı yapılacaktır.

Kaynakçılık için adayların en az ilkokul mezunu olması en çok ön lisans mezunu olması, Kaynakçılık önlisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince kaynakçılık dalında ustalık belgesine sahip olmak, temizlik görevlisi alımı için ise En az ilkokul mezunu olmak, en çok lisans mezunu olmak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak şartlarının sağlanması gerekmektedir.Diğer kadrolarda ise ilgili lisans ve ön lisans bölümlerinden mezun olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Şartları taşıyan adayların, 01/04/2020-05/04/2020 tarihleri arasında başvurularını www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

Kura Çekimi sonucunda belirlenen adaylar sözlü sınava alınacaktır. Adaylar yapılacak sözlü sınavda sınav komisyonunca 100 tam puan üzerinden; genel görünüş, genel davranış, iletişim ve ifade etme yeteneğialanında toplamda 50 puan, istihdam edilecekleri alanla ilgili olarak da mesleki yeterlilik alanında toplamda 50 puan üzerinden değerlendirileceklerdir. Sözlü

sınavda yüz üzerinden en az 60 puan alanlar başarılı sayılacaktır

İlgili ilan metni için: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/04/20200401-4-8.pdf

Editör: TE Bilisim