Şubat ayı itibari ile İŞKUR üzerinden yeni ilanlar da yayınlanmakta olup bu ilanların birçoğu kamu kurum ve kurumlarının personel alımlarına yöneliktir. Şubat ayının da sonuna yaklaşırken kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak olan personel alımları da devam etmektedir. En az ilköğretim mezunu kamu personeli alımı yapacak olan 7 kamu kurumu, kadrolar ve ilanlara ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Toplamda 36 kamu personeli alımı yapacak olan kurumlar, Bahçelik Sulama Birliği 3 çiftçi, TROAS Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği 1 tıbbi ve tehlikeli atık toplayıcısı, Yargıtay birinci başkanlığı 5 temizlik görevlisi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü 4 temizlik görevlisi, Gaziantep İslam, Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 6 temizlik görevlisi, Çat Belediyesi 9 temizlik işçisi, Mersin Silifke Öğretmen Evi 2 garson, 5 temizlik görevlisi ve 1 diğer teknik hizmet personeli alımı yapacaktır.

İlgili kadrolara başvuru şartları Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, güvenlik ve arşiv soruşturması temiz çıkmak ve erkekler için askerlik ile ilgisi bulunmamak. Bunların yanı sıra adaylardan istenen en az öğrenim seviyesinde mezun olmak, ilana göre ilgili belge ya da sertifikaya sahip olmak, istenilen yaş aralığında olmak, ilana göre farklı şartlar yer almaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden aşağıda yer alan tabloda ilanlarda yer alan ilan numarasını aratarak yapılmaktadır. İlgili tablo ve detaylar ise şu şekildedir.

Editör: TE Bilisim