Türkiye İş Kurumu aracılığı ile perosonel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 18 Kasım 2021 tarihi ile gelmiş olan ilana göre İZFAŞ bünyesindeki eksikliği karşılayabilmek için 4 farklı alanda 79 personel alımı yapacağını belirtti. Geçici süreli alım yapılacağından Hala öğrenci olan adaylarda başvuru yapabilecekler.

Alım Yapılacak Personel Kadroları Belli Oldu!

İzmie Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İZFAŞ - İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A,Ş 79 boş kadrosu ile 4 farklı alanda personel alımı yapacak.

  • 40 İngilizce Tercüman Büro İşçisi,
  • 1 Turkey Fuarı Fotoğrafçı,
  • 30 Turkey Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Elemanı,
  • 8 Danışma Personeli,

Kadın Erkek Başvuru Şartları Belli Oldu!

İZFAŞ personel alımı için adaylardan Herhangi bir mezuniyet bölümü şartı aranmayacak. Üniversite mezunu veya Öğrencisi olan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsmamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak, Tercihen İngilizce biliyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Prezatabl olmak gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İzmir İZFAŞ başvuruları önümüzdeki hafta başlayacak. 22 - 26 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak personel alımı başvuruları sadece Mail yolu ile gerçekleştirilecek. Adaylar bir sayfalık hazırlayacakları CV ile [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim