MEB Personel Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine farklı alanlarda İşçi Alımı ve Personel Alımı gerçekleştirecek. Buna göre alımlarda Öğretmenevleri rol oynayacaklar.

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanlarına başvuru süreci başladı. İşin Olsa ekibi olarak MEB Personel Alımı ilanları hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

MEB Personel Alımı İlanları Yayımlandı!

İŞKUR iki farklı platformunda işçi personel alımı ilanlarını duyurdu. Kamu alanında gelen ilan ile farklı 5 Şehirde bulunan Öğretmenevlerine personel alacak. Kurum Dışı ilanlarda yayımlanan ilana göre ise MEB Öğretmenevine personel alımı yapacak.

Alım Yapacak Öğretmenevleri Hangileridir?

  • Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü,
  • İskele Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü,
  • Keşap Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü,
  • Bandırma Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü,
  • Eşme Sabancı Öğretmenevi,
  • Adana Ceyhan Öğretmenevi ve ASO kamu İktisadi İşletmesi

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Söz konusu ilan yayımlayan Öğretmenevileri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere en az İlköğretim mezunu " Garson ( Servis Elemanı ), Gıda Mühendisi, Temizlik Görevlisi, Yemek Dağıtım Elemanı ( Kepçeci ), İşçi ( Part Time ) " kadrolarında işçi alımı ve personel alımı gerçekleştirilecektir.

MEB personel İşçi Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Söz konusu İşçi alımı ilanlarına başvuru için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Alım yapılacak şehirde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

Ayrıca özel olarak ise ilgili alalarda niteliğe sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlköğretim mezunu olmak gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adana Ceyhan Öğretmevi personel alımı başvuruları Şahsen ilgili kuruma yapılacak. Diğer Öğretmenevlerine işçi personel alımı başvuruları ise sadece İŞKUR kamıu ilanları üzerinden gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki ilan numaralarını kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

Afşin Öğretmenevi: 00007021812

İskele Öğretmenevi: 00007023541

Keşap Öğretmenevi: 00007025903 , 00007025926, 00007025942

Bandırma Öğretmenevi: 00007028411

Eşme Sabancı Öğretmenevi: 00007029406

Adana Ceyhan Öğretmenevi perosnel alımı ilanın detayları Burada